Op 21 oktober ’12 presenteerde Johan Linssen & Karin Welsing met medewerking van meer dan twintig artiesten hun duet. Uit handen van Stella Bos, de Keizerin van het Levenslied, ontvingen de hartsvrienden het eerste exemplaar van hun duetsingle: “Neem mij nog eens in je armen”, dat vanzelf- sprekend op het Rood-Hit-Blauw label wordt uitgebracht.

Jacques Herb en later Henk Bernard stonden aan de muzikale wieg van de in Utrecht geboren Karin Welsing. Binnen een paar jaar bracht ze singles uit als ‘Bitter zoete tederheid’, ‘Wij samen één’,‘Engelbewaarder’, ‘Genoeg is genoeg’, ‘Vergeet je moeder niet’ en haar laatste, de zomers getinte meezinger ‘Italiaanse Nachten’. De zangeres, die haar optredens combineert met haar werk op de kermis, heeft inmiddels een grote trouwe fanschare opgebouwd. De in 1987 in het Noord-Limburgse Weert geboren Johan Linssen bracht het laatste jaar twee singles uit; Zowel ‘Ciao Ciao Amore’ en ‘Iedere zoen’ zijn goed ontvangen in het land. Johan en Karin, die beiden hun eerdere singles uitbrachten op het Rood-Hit-Blauw label, treffen elkaar regelmatig bij optredens en CD-presentaties en daar ook ontstond het idee voor een duet.

‘Neem mij nog eens in je armen’ is vlotte, vrolijke en typisch volkse track met een heel hoog meezinggehalte dat werd geproduceerd door Martin Sterken. De tweestemmigheid van Johan en Karin klinkt zo uitzonderlijk fraai en natuurlijkgetrouw dat het lijkt alsof zij al jaren platen uitbrengen als duo. Niets is echter minder waar, dit is pas het eerste duet van Karin & Johan. De verwachtingen mogen dan ook gerust hooggespannen zijn want dit bijzonder fraaie duet, gerust te betitelen als een echte radioplaat, gaat naar verwachting heel veel airplay krijgen.

Informatie over beide artiesten is te verkrijgen via:
https://www.johanlinssen.nl
http://www.karinwelsing.nl/

De single is vanaf 26 Oktober verkrijgbaar bij de betere cd-zaken of digitaal via de bekende downloadplatforms.