Op 21 oktober 2012 presenteren Johan Linssen & Karin Welsing aan de Nederlandse muziekliefhebber hun duetsingle: “Neem mij nog eens in je armen”.

In Club Rodenburg te Beesd. 

Zij is een Utrechtse,  puur, gevoelig en hartelijke persoonlijkheid met maar liefst zes singles op haar naam in tweeënhalf jaar tijd.  Haar debuutsingle: “Bitter Zoete Tederheid” werd landelijk opgepakt en veelvuldig gedraaid op de radio. In recordtempo volgde de singles:  “Wij samen een”,  “De Engelbewaarder”,  “Genoeg is genoeg”,  “Vergeet je moeder niet”  en haar laatste single:  “Italiaanse Nachten”.

Hij is een Limburger met een Brabantse tongval,  jong en weet bij zijn publiek de gevoelige snaar te raken.  Al ruim tien jaar weet hij mensen te amuseren en zijn zijn optredens een feest.  Het laatste jaar met zijn succesvolle singles “Ciao Ciao Amore” en “Iedere Zoen”.

Samen met in totaal twintig collega artiesten zullen ze zondag 21 oktober a.s. hun duet aan het publiek presenteren. Voor de gelegenheid komen o.a. John de Bever, Sander Kwarten, Ferry de Lits, Johan Heuser en een Mystery Guest voor u optreden.

Daarnaast wisten Johan en Karin, Chiel Montagne te strikken voor het presenteren van de show. In de ruim acht uur durende show wordt feest afgewisseld met het echte levenslied. Kortom een gezellig familiefeest en voor ieder wat wils.

De CD presentatie begint om 14.00 uur en de kaarten kosten € 10,- p.p. inclusief de nieuwe single.

Wat begon uit liefde voor elkaars muziek is uitgemunt in een officiële single en is vanaf 26 oktober overal te koop en te downloaden via de legale download portals.