Trots lid van een nieuwe generatie volkszangers!

De vierentwintigjarige Weertse zanger Johan Linssen presenteert glorieus en met trots de single ‘Ciao Ciao Amore’. De zanger staat voor honderd procent achter zijn muzikale keuze: het vertolken van het Nederlandse levenslied. Johan Linssen heeft zich de laatste jaren volop ontwikkeld en wordt gedreven door een sterke ambitie: volledig meedraaien in het artiestenvak. Hij heeft inmiddels een eigen én eigentijdse muziekstijl gecreëerd. Een stijl in het muziekgenre dat populair is bij een grote doelgroep!

‘Ciao Ciao Amore’ loopt als een rode draad door het leven van Johan Linssen. De cover van zangeres Hanny (1978) is in de jaren ’80 namelijk ook landelijk uitgebracht door zijn moeder Maria. Anno september 2011 wordt zijn hedendaagse versie van ‘Ciao Ciao Amore’ geproduceerd op het label van Rood Hit Blauw Produkties.

‘Ciao Ciao Amore’ ligt lekker in het gehoor en is gekozen als introductiesingle. Komende periode wordt er met een vast team gewerkt aan eigen repertoire dat resulteert in de release van verschillende singles en een full-album aan het eind van 2012.

Johan Linssen: ‘Het entertainen van publiek is en blijft mijn grote drijfveer!’ De single ‘Ciao Ciao Amore’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is binnenkort op diverse televisiestations te zien.