De 25 jarige trotse volkszanger, gaf afgelopen vrijdag 1 juni zijn 2e cd-presentatie in de lichtstad, Eindhoven. Vele Nederlandse muziek fans kwamen op deze happening af. Voor Johan kwamen 17 collega artiesten van uit heel Nederland het feestje opluisteren. Uit handen van zijn lieve muzikale hartsvriendin Karin Welsing, ontving Johan het eerste exemplaar van zijn onlangs verschenen single: “Iedere Zoen”.

Zelf had Johan voor deze gelegenheid een verassing voor zijn lieve vriendin,  zonder dat ze het wist had Johan bij de platenmaatschappij, Rood Hit Blauw, waar Johan zelf ook zijn single’s uitbrengt het eerste exemplaar van haar nieuwe single: “Italiaanse Nachten” weten te bemachtigen. Vol enthousiasme overhandigde hij haar de single in een prachtige lijst.

Naast de single die werd gepresenteerd, hadden de Levensliedzangeres en Volkszanger ook een surprise voor “hun” fans, samen zongen ze het duet: “Neem mij nog eens in je armen”. Deze primeur werd zeer goed ontvangen waardoor de twee besloten hebben samen de studio in te gaan en aan het einde van deze zomer het nummer officieel op single uit te gaan brengen.